Блог

Как да харесваш тялото си малко повече Mar/22/2019

Как да харесваш тялото си малко повече

В днешно време много хора не харесват телата си. Непрекъснато сравняват себе си с красивите модели от инстаграм, с приятели или дори със случайни хора на улицата. Мислят си, че не са достатъчно красиви или дори, че нещо не им е наред, че са дефектни. Това е толкова грешно…

     

Може ли сравнението да бъде полезно?

Сравненията в повечето случаи са безплодни. Не си правиш услуга, когато се сравняваш с други момичета. Безполезно е да се сравняваш понеже в много от случаите тези момичета са различна височина или имат различен тип тяло. КОлкото и да се сравняваш с тях няма да можеш да станеш точно като тях, защото е почти невъзможно.

Сравненията могат да бъдат понякога и полезни. Ако сравняваш сегашните си снимки с твои предишни снимки и има положителна промяна това наистина ще те накара да се чувстваш по-добре. Но за да може това да се случи трябва да предприемеш действия. Също така както сме говорили и преди не трябва непрекъснато да гледаш тези снимки. Така ще е много по-трудно да видиш прогрес и да се почувстваш по-добре в тялото ти.

Можеш и да сравниш сегашното си състояние с това, което искаш да постигнеш. Например ако искаш да натрупаш малко повече мускулна маса и намериш идеалната снимка, с която да се сравниш, трябва да си зададеш въпроса “Как да постигна това?” или “Как да стигна до там?”.

Като цяло най-важното, което трябва да знаеш е, че вместо да сравняваш тялото ти или резултатите, които би искала да постигнеш с нечии други, трябва да работиш върху тялото ти. Трябва да работиш с нещата, върху които имаш контрол, а не с неща които са извън твой контрол.

 

Бъди вдъхновена, не обезкуражена.

Понякога дори, когато използваш снимките, които си използвала за вдъхновение по-рано и тези, които използваш в момента ще можеш да видиш прогрес и дори вдъхновение. Разглеждайки стари и дори забравени снимки, които си използвала за вдъхновение, дори може да видиш, че вече си постигнала нещо.

 

Погледни отвътре, а не отвън.

Вдъхновението може да бъде полезно, но има и нещо друго.

Трябва да правиш това което наистина ти харесва. Трябва да намериш нещо, което да те кара да си казваш “Уау, аз съм добра в това.” или да се натъкнеш на нещо, което те привлича и те кара да продължаваш напред.

 

Надявам се статията да ти е била полезна.

Целувки, Стефани!

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Тренировки

Тренировки

Как да харесваш тялото си малко повече

Как да харесваш тялото си малко повече

В днешно време много хора не харесват телата си. Непрекъснато сравняват себе си с красивите модели от инстаграм, с приятели или дори със случайни хора на у В днешно време много хора не харесват телата си. Непрекъснато сравняват себе си с красивите модели от инстаграм, с приятели или дори със случайни хора на у 2020-06-01T00:44:00+03:00 Как да харесваш тялото си малко повече

<p><span style="font-weight: 400;">В днешно време много хора не харесват телата си. Непрекъснато сравняват себе си с красивите модели от инстаграм, с приятели или дори със случайни хора на улицата. Мислят си, че не са достатъчно красиви или дори, че нещо не им е наред, че са дефектни. Това е толкова грешно&hellip;</span></p> <p>&nbsp; &nbsp; &nbsp;</p> <p><strong>Може ли сравнението да бъде полезно? </strong></p> <p><span style="font-weight: 400;">Сравненията в повечето случаи са безплодни. Не си правиш услуга, когато се сравняваш с други момичета. Безполезно е да се сравняваш понеже в много от случаите тези момичета са различна височина или имат различен тип тяло. КОлкото и да се сравняваш с тях няма да можеш да станеш точно като тях, защото е почти невъзможно. </span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Сравненията могат да бъдат понякога и полезни. Ако сравняваш сегашните си снимки с твои предишни снимки и има положителна промяна това наистина ще те накара да се чувстваш по-добре. Но за да може това да се случи трябва да предприемеш действия. Също така както сме говорили и преди не трябва непрекъснато да гледаш тези снимки. Така ще е много по-трудно да видиш прогрес и да се почувстваш по-добре в тялото ти.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Можеш и да сравниш сегашното си състояние с това, което искаш да постигнеш. Например ако искаш да натрупаш малко повече мускулна маса и намериш идеалната снимка, с която да се сравниш, трябва да си зададеш въпроса &ldquo;Как да постигна това?&rdquo; или &ldquo;Как да стигна до там?&rdquo;.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Като цяло най-важното, което трябва да знаеш е, че вместо да сравняваш тялото ти или резултатите, които би искала да постигнеш с нечии други, трябва да работиш върху тялото ти. Трябва да работиш с нещата, върху които имаш контрол, а не с неща които са извън твой контрол. </span></p> <p>&nbsp;</p> <p><strong>Бъди вдъхновена, не обезкуражена.</strong></p> <p><span style="font-weight: 400;">Понякога дори, когато използваш снимките, които си използвала за вдъхновение по-рано и тези, които използваш в момента ще можеш да видиш прогрес и дори вдъхновение. Разглеждайки стари и дори забравени снимки, които си използвала за вдъхновение, дори може да видиш, че вече си постигнала нещо.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><strong>Погледни отвътре, а не отвън.</strong></p> <p><span style="font-weight: 400;">Вдъхновението може да бъде полезно, но има и нещо друго. </span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Трябва да правиш това което наистина ти харесва. Трябва да намериш нещо, което да те кара да си казваш &ldquo;Уау, аз съм добра в това.&rdquo; или да се натъкнеш на нещо, което те привлича и те кара да продължаваш напред. </span></p> <p>&nbsp;</p> <p><span style="font-weight: 400;">Надявам се статията да ти е била полезна.</span></p> <p><span style="font-weight: 400;">Целувки, Стефани!</span></p>

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки