Блог

Внимавайте не само каква храна, а и какво съдържание в социалните мрежи консумирате. 03.05.2023 12:16:33

Внимавайте не само каква храна, а и какво съдържание в социалните мрежи консумирате.

Преди няколко дни ми попадна едно видео в Инстаграм, в което правиха операция за премахване на белег от цезарово сечение на младо момиче.

По някаква причина следвам това момиче. Българка, наистина добре изглеждаща; иначе едва ли бих попаднала на това видео, защото не е в интересите ми и до момента не бях гледала нещо подобно.

Накратко, това което се случва във видеото е да покажат как премахват белега и подутината, която се получава отгоре в следствие на срастванията (правейки още по-голям белег, но без подутина?!). Дори не знаех, че съществуват такива пластични операции.

Както и да е, предполагам повечето жени преминали през секцио знаят за какъв белег и каква подутина става въпрос.

Това, което спря вниманието ми и заради което изгледах видеото е, че момичето видимо беше в много добра форма и белегът изглеждаше много подобен на моя. Даже се зачудих защо й е да го прави, изобщо не изглеждаше като нещо толкова фрапантно.

Преди няколко месеца посетих двама лекари специалисти, заради подутината над белега. Не знаех дали имам някакъв физиологичен проблем. Оказа се, че е напълно нормално и повечето жени родили по този начин го имат.

Знаех че трябва да приема начина по който изглежда тялото ми, за да се чувствам добре. Това и направих.
Минаха прегледите и изобщо не съм си и помисляла дали мога да го премахна (намаля) по някакъв начин. Било то дори и с някакви масажи или нещо друго.

Изгледах въпросното видео до край и явно ми е повлияло подсъзнателно, защото в следващите дни започнах да обръщам повече внимание на белега си и да си мисля дали изглежда зле.
При положение, че бях загърбила тази тема още преди месеци.

Това, което искам да ви кажа е, че социалните мрежи влияят изключително много, дори и без да се усетим!

Внимавайте не само каква храна, а и какво съдържание консумирате. Подсъзнателно това може да повлияе на целия ви живот, колкото и преувеличено да звучи.

Влияе на начина, по който се чувствате, приемате, мислите.

Следвайте хора, които имат вашите ценности, възгледи и могат да ви научат на нещо. Сами избирате кои да са те!

*По никакъв начин не съдя момичето, подложило се на операцията! Не съм и против корекциите (въпреки, че нямам такива) ако ще накарат човек да бъде по-уверен.

Но за себе си знам, че на този етап със сигурност не бих коригирала този белег.
Ако беше нещо, което можеше да се "поправи" с тренировки например, със сигурност бих положила усилия. Но когато е нещо, което не зависи от мен, избирам да го приема. И това да не ме кара да се чувствам по-малко красива.

Направете го и вие! Усъвършенствайте се в нещата, които зависят от вас и се опитайте да приемете тези, които не зависят от вас.
Следвайте хора, които ви вдъхновяват.
Така ще бъдете много по-щастливи и удовлетворени! 💜

Никой не е перфектен! Не е и нужно да бъде!

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Мотивация и вдъхновение

Мотивация и вдъхновение

Внимавайте не само каква храна, а и какво съдържание в социалните мрежи консумирате.

Внимавайте не само каква храна, а и какво съдържание в социалните мрежи консумир

Преди няколко дни ми попадна едно видео в Инстаграм, в което правиха операция за премахване на белег от цезарово сечение на младо момиче.По някаква причин Преди няколко дни ми попадна едно видео в Инстаграм, в което правиха операция за премахване на белег от цезарово сечение на младо момиче.По някаква причин 2023-05-03T12:16:35+03:00 Внимавайте не само каква храна, а и какво съдържание в социалните мрежи консумирате.

<p>Преди няколко дни ми попадна едно видео в Инстаграм, в което правиха операция за премахване на белег от цезарово сечение на младо момиче.</p> <p>По някаква причина следвам това момиче. Българка, наистина добре изглеждаща; иначе едва ли бих попаднала на това видео, защото не е в интересите ми и до момента не бях гледала нещо подобно.</p> <p>Накратко, това което се случва във видеото е да покажат как премахват белега и подутината, която се получава отгоре в следствие на срастванията (правейки още по-голям белег, но без подутина?!). Дори не знаех, че съществуват такива пластични операции.</p> <p>Както и да е, предполагам повечето жени преминали през секцио знаят за какъв белег и каква подутина става въпрос.</p> <p>Това, което спря вниманието ми и заради което изгледах видеото е, че момичето видимо беше в много добра форма и белегът изглеждаше много подобен на моя. Даже се зачудих защо й е да го прави, изобщо не изглеждаше като нещо толкова фрапантно.</p> <p>Преди няколко месеца посетих двама лекари специалисти, заради подутината над белега. Не знаех дали имам някакъв физиологичен проблем. Оказа се, че е напълно нормално и повечето жени родили по този начин го имат.</p> <p>Знаех че трябва да приема начина по който изглежда тялото ми, за да се чувствам добре. Това и направих.<br />Минаха прегледите и изобщо не съм си и помисляла дали мога да го премахна (намаля) по някакъв начин. Било то дори и с някакви масажи или нещо друго.</p> <p>Изгледах въпросното видео до край и явно ми е повлияло подсъзнателно, защото в следващите дни започнах да обръщам повече внимание на белега си и да си мисля дали изглежда зле.<br />При положение, че бях загърбила тази тема още преди месеци.</p> <p>Това, което искам да ви кажа е, че социалните мрежи влияят изключително много, дори и без да се усетим!</p> <p>Внимавайте не само каква храна, а и какво съдържание консумирате. Подсъзнателно това може да повлияе на целия ви живот, колкото и преувеличено да звучи.</p> <p>Влияе на начина, по който се чувствате, приемате, мислите.</p> <p>Следвайте хора, които имат вашите ценности, възгледи и могат да ви научат на нещо. Сами избирате кои да са те!</p> <p>*По никакъв начин не съдя момичето, подложило се на операцията! Не съм и против корекциите (въпреки, че нямам такива) ако ще накарат човек да бъде по-уверен.</p> <p>Но за себе си знам, че на този етап със сигурност не бих коригирала този белег.<br />Ако беше нещо, което можеше да се "поправи" с тренировки например, със сигурност бих положила усилия. Но когато е нещо, което не зависи от мен, избирам да го приема. И това да не ме кара да се чувствам по-малко красива.</p> <p>Направете го и вие! Усъвършенствайте се в нещата, които зависят от вас и се опитайте да приемете тези, които не зависят от вас.<br />Следвайте хора, които ви вдъхновяват.<br />Така ще бъдете много по-щастливи и удовлетворени!<span>&nbsp;</span><span class="_5mfr"><span class="_6qdm">💜</span></span></p> <p>Никой не е перфектен! Не е и нужно да бъде!</p>

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки